Setkání 41 let od státnic

Povedlo se nám se potkat v penzionu Bílá voda, Harrachov. Od pátečního pozdního odpoledne 6.9.24 až do nedělního posnídaní 8.9.24 jsme měli báječný společný čas. Tentokrát dokonce se našeho sněmování účastnili i významní hosté - manželé Koubovi, jimž i touto cestou děkujeme za účast a konstatujeme přece jen určitou lítost, že nás opustili již v sobotu, neb sobotní večer se kulturně obzvlášť vyvedl.

Dalším milým překvapením bylo objevení se manželů Mužíkových, podařilo se v době rozsáhlých sociálních sítí i je konečně vyhledat. A i když zatím setrváváme v naprosto předpotopním e-mailovém oběžníkovém režimu (žádné wotsapové novoty se zatím neprosadily), věříme, že správcům e-mailové schrány se podaří jejich adresu správně implementovat a již zůstanou ve spojení.

Za velikou zmínku stojí extrémní sobotní pochod bohatší podmnožiny účastníků, jenž byl zahájen tzv. nalanovkuvzetím Milušky, která ze z tohoto zážitku probrala až v pozdních odpoledních hodinách, kdy si uvědomila, že vlastně je kuřačkou. Rovněž se nám podařilo zkrotit Mužíkovi, kteří si až při vrcholovém čekání na zbytek výpravy uvědomili, že vlastně nejedou na kolech. Korunu všemu pak nasadil Tomáš Zdráhal tím, že nás předběhl už vynecháním lanovky, a přestože si trasu nablížil přes Špindl, Snežku a plavání v pramenech Labe, byl v cíli o 3 hodiny před ostatními.

Soudím, že bylo báječný se vidět. Několik fotek je zde, chce-li někdo "originální" velikosti, dejte vědět, pošlu. A těším se na příště, ať už kdykoli a kdekoli, měli by mít pod kontrolou Mužíci, resp. Lída.

 

Pepa

 

Doplnění 16.9.2024

Velká voda tekla i Harrachovem, ale penzionu neuškodila, Hladíkovi všichni jsou v naprostém pořádku. Díky za starost, kterou jste projevili.

P